Miltonin päivis

Siirry alas

Miltonin päivis

Viesti  Jewell lähetetty Ma Helmi 25, 2013 4:06 am
Lil' Milton
Hoitaja: Loci
Jewell
Jewell
Tallin omistaja
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 561
Join date : 04.02.2013
Ikä : 30
Paikkakunta : Räpäkkö

Näytä käyttäjän tiedot http://leijis.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Miltonin päivis

Viesti  Vierailija lähetetty Su Maalis 31, 2013 2:07 am

Äitini toi minut tallille puolenpäivän aikoihin ja lupasi tulla illalla hakemaan. Suuntasin keskitalliin, missä jätin reppuni satulahuoneeseen. Vilkaisin Miltonin varusteita ja ne kaipasivat selvästi kunnon puhdstusta, joten etsin vesiastian, pienen pesusienen ja satulasaippuaa. Istahdin jakkaralle ja otin satulan syliini kunnon puunausta varten.

Reilusti sain satulan ja suitsien putsaamiseen aikaa käyttää, mutta puhtaat ne ainakin sitten olivat, eikä hetkeen tarvitsisi pestä. Seuraavaksi suuntasin tarhalle hakemaan Miltonin sisälle. Poni seurasi nätisti perässä karsinaansa ja tänään sillä oli kevään kuraiseksi sulavan kelin takia päällään vettä ja likaa hylkivä ulkoiluloimi. Riisuin loimen ja alta paljaistui hohtavan valkoinen poni, paitsi päästä ja jaloista, joihin oli ruskeaa kuraa päässyt.

Kumisualla pyörittelin irtoavaa talvikarvaa ja kuraa, jotka sitten kovalla harjalla pyyhin pois ponin päältä. Lopuksi kiillotin karvan pehmeälläharjalla ja siirryin selvittämään Miltonin harjaa. Haroin sormillani suurimmat takut selviksi ja siistin lopun kovalla harjalla. Tein saman vielä hännälle. Lopuksi tartuin kaviokoukkuun ja puhdistin huolellisesti kaviot ja tarkastin, että kengät olivat hyvin kiinni. Vasemman takasen kenkä hieman heilui, muttei irronnut. Päätin kertoa asiasta jollekin henkilökunnassa. Laitoin Miltonille loimen takaisin päälle ja talutin sen takaisin tarhailemaan.

Kun Milton oli turvallisesti takaisin omassa tarhassaan palasin repulleni ja otin evääni esille. Syötyäni etsin talikon ja kottikärryt ja suuntasin Miltonin karsinalle. Siivosin sekä Miltonin karsinan, että sen vieressä asustavan hepan karsinan. Toin molemmille puhtaita alusia. Roiskutin tallikäytävälle vettä ja lakaisin vielä sen. Äitini tulisi arviolta tunnin päästä hakemaan minua, joten mietin, mitä vielä voisin tehdä, kun Jewell astui sisälle talliin.

Kerroin Jewelle Miltonin kengästä ja kysyin, olisiko mitään mitä tarvitsisi tehdä. Hän kertoi, että aikoisi käydä Marin kanssa pienemmässä maneesissa ratsastamassa ja olisi mukava, jos saisi vaihteeksi hypätä esteitä ja jollakulla olisi aikaa olla katsomassa ja nostamassa tippuneita puomeja ja tarvittaessa korottamassa esteitä. Jewell neuvoi minua laittamaan esteet haluamallaan tavalla ja lähdinkin oikopäätä maneesiin.

Sain oman aikani kuluttaa puomeja ja tolppia kannellessani ja säätäessäni puomien kannattimet sopiville kohdille. Istahdin hetkeksi odottamaan, että Jewell saapuisi Marin kanssa maneesiin. Istuin rauhassa ja katselin rauhassa, kun Jewe lämmitteli ratsuaan. Lopulta nousin Jewellin pyynnöstä korottamaan esteitä ja jäinkin seisoskelemaan keskelle maneesia ja kertomaan palautetta.

En tajunnut, kuinka aika oli rientänyt ja jouduin kertomaan Jewellille, että äitini tulisi hakemaan minua hetkenä minä hyvänsä, joten minun täytyisi lähteä. "Ei mitään, enköhän pärjää lopun aikaa yksin" hän sanoi ja poistuin maneesista takaisin keskitalliin, josta hain reppuni. Sain hetken odotella, että äitini saapui tallin parkkipaikalle.A

/ Ihanan touhukas tarina! : ) Hyvä että harjailit Miltonin, se on pelkkä painajainen vitivalkoinen ollessaan... Odotappa vaan kesäsateita - tuleepahan hommaa. Ja tietty kiitos avusta esteiden kanssa!

Tarinasta 13 pistettä ja piirroksesta 5 lisäpistettä : )

- Jewell

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Miltonin päivis

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Toukokuu 31, 2013 10:47 amtälläinen kuvanen, nyt ilman tarinaa Smile, mutta laitumelle Miltonia olen siinä viemässä.

/ Omalla tyylillään tosi rauhallisen ihana työ! : ) Mukana on jonkinlaista ihanaa kesäillan hämyistä tunnelmaa, purr sentään.

7 pistettä tästä!

- Jewell

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Miltonin päivis

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa