Leijonalaakson foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoitajahaku

+5
Emmi
Aada
Sorsa
Sussu
Jewell
9 posters

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

Hoitajahaku Empty Hoitajahaku

Viesti  Jewell Ma Huhti 15, 2013 8:50 am

Hoitajahaku Hoitajahaku
rajaton hakuaika

Haluat siis hoitajaksi? Loistavaa!

Ensin on tärkeää, että tutustut hevosiimme tarkasti. Mieti minkälaista haluat hoitamisesi olevan: Haluatko mamman mussukan rapsuteltavaksi? Vai kehittyä ratsastajan sekä hevosihmisenä? Olisiko vähän pirteämpi hevonen minulle Se Oikea? Kun olet löytänyt itseäsi miellyttävän hevosen ja sinusta tuntuu, että jaksaisit hoitaa tätä hevosta, olet valmis liittymään hoitajakaartiin.

Hoitajana sinä saat touhuta hevosten kanssa vaikka joka päivä, auttaa tallin arjessa sekä tutustua hevosmaailmaan vielä paremmin. Hoitajat Leijonalaaksossa suorittavat tasojärjestelmää, jota etenemällä saat aina lisää ja lisää mahdollisuuksia toimia hoitsusi kanssa. Hoitamisen voit lopettaa missä vaiheessa tahansa.

Hoitaessasi voit olla kuka vain. Sinun ei tarvitse siis olla IRL-sinä, vaan voit kehittää itsellesi alter-egon, jonka luomiseen tarvitset vain hitusen mielikuvitusta. Olisitko punk-tyttö, irokeesiä myöten? Vai yläasteen suurin pissaliisa? Omaperäisyydelle annetaan aina kunniaa ja erikoiset hahmot saavat aina enemmän tarinoita aikaan. Hahmoa luodessasi on siis vain taivas rajana. Toivoisin kumminkin, että kaikille hoitajille löytyisivät kuvat (joihin voidaan palata myöhemmin päästessäsi hoitajaksi) ja suomenkielistä etunimeä. Viimeisestä en tietenkään oman itsenikään takia voi nipottaa hurjasti.

Hoitajahakemuksesi voi olla vapaamuotoinen, kunhan siinä esiintyvät seuraavat asiat: nimesi, ikäsi, hevonen jota haluat hoitaa, sähköpostiosoitteesi, miksi haluat hoitaa tätä hevosta ja esittely itsestäsi.

Hoitajia hakevat:

Hoitajahaku Thelppo_zps3390255a = Helppo Hoitajahaku Tkeski_zps7521c62e = Keskivaikea Hoitajahaku Tvaikea_zps96a3e960 = Vaikea

she-r. Nippon Hoitajahaku Thelppo_zps3390255aHoitajahaku Thelppo_zps3390255a
she-t. Mette Hoitajahaku Thelppo_zps3390255aHoitajahaku Tkeski_zps7521c62e
isl-r. Niko Hoitajahaku Thelppo_zps3390255aHoitajahaku Thelppo_zps3390255a
nvh-r. Mörkö Hoitajahaku Thelppo_zps3390255aHoitajahaku Thelppo_zps3390255a

sh-t. Taru Hoitajahaku Thelppo_zps3390255aHoitajahaku Thelppo_zps3390255a
hwb-t. Flora Hoitajahaku Thelppo_zps3390255aHoitajahaku Tkeski_zps7521c62e
fwb-t. Juuli Hoitajahaku Tkeski_zps7521c62eHoitajahaku Tvaikea_zps96a3e960
lv-r. Diksi Hoitajahaku Tvaikea_zps96a3e960Hoitajahaku Tvaikea_zps96a3e960
ic-t. Ringa Hoitajahaku Thelppo_zps3390255aHoitajahaku Thelppo_zps3390255a

Yksityiset:
tor-r. Mihkel Koit
pv-o. Björkgårds Rurik


Viimeinen muokkaaja, Jewell pvm To Heinä 30, 2015 12:54 pm, muokattu 23 kertaa
Jewell
Jewell
Tallin omistaja
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 561
Join date : 04.02.2013
Ikä : 34
Paikkakunta : Räpäkkö

https://leijis.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Sussu Ti Huhti 16, 2013 8:30 am

• Sussu
• Tuo Änkyrä NU kiinnostaisi
• sussuheposet[at]gmail.com
• Ankka vaikuttaa mukavalta ja suloiselta. Kokenut konkari olisi mukavaa vaihtelua pikkuvarsan kouluttamiselle:)
• Musta löytyyki esittely Riksun sivuilta

Tää on nyt supersäälittävä hakemus jnee:D Noi tasojutut on ainut mikä ärsyttää, oon meinaan aina inhonnut tasoja XD Mutta kyllä mä ne kestän, ei ne niin kaameita oo;)

/ Tervetuloa hoitamaan Ankkaa! : )

Oon yrittänyt ainakin tehdä noista tasoista suht. helppoja ja merkkien suorittamisen pitäis sujua aika lailla tossa hoitajatarinoiden sivussa : D

- Jewell

Sussu
Kotikissa
Kotikissa

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 16.04.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Painis Ke Huhti 17, 2013 5:05 am

Moikka! Mä olen Painajainen ja tahtoisin alkaa hoitaa Diksiä. Diksiä siksi, että pääpainotus löytyy maastakäsittelyn puolelta, eikä maastakäsittely oo mulle niin tärkeää. Tykkään vähän haastavemmista kavereista ja niiden sielunelämään tutustuminen onkin yksi mun intohimoistani. Olis myös kiva seurata pojan kehitystä ratsutouhuissa. Meillä on varmasti paljon yhteistäkin - molemmat vähän tolloja ja aaseja, mutta kipakoita kavereita.

Oon tosiaan Painajainen. Ja toisinaan ihan hyvin nimeäni vastaava. Melko kipakka tyyppi täynnä pohojalaasta sisua. Oon tosiaan alun perin kotoisin tuolta kaukaa, siellä missä porot syö jäkälää ja lunta sataa jatkuvasti. Nykyään oon jo aika stadilaistunut, mutta maalaisjunttius taisi jäädä ikuisuuksiin...
Ulkonäöltä oon melko eriskummallinen. Pieni ja pyöreä. Ihan kuin shettis. Hiukset kasvaa ja lyhenee jatkuvasti vaihtelevien mielitekojen myötä. Mut kuitenkin tunnistaa aika hyvin rennoista vaatteista. Ei oo kooällää ja Pikeuria. Usein rennot lökärit ja rento paita sään mukaan kuuluu vaatetukseen. Kesäisin shortsit. Useimmiten löytyy myös hevonen riimunnarun päässä.
Mut löytää joko kentältä tai maastosta. Useimmiten vaan lönköttelemästä tai maastakäsittelemästä, joskus vääntämästä koulua. Esteet ei kuulu mun suosikkipuuhiin, joskin on mut kai joskus hyppäämästäkin ikuistettu. Tykkään kyllä kenttäratsastuksesta ja se onkin mun lempilaji jos joku pitää valita, vaikkei mua ikinä saiskaan yhdenkään esteen yli. Oon vähän sellanen kouluratsastajapoika.

Ja sähköposti tosiaan virtuaalipainajainen[at]hotmail.com. Tunnukset teen, mikäli saan Diksin hellään huomaani...

/ Tervetuloa kaitsemaan virallista sekopäätä! ; ) Ei Diksi tietenkään häijy ole, vähän vain omanlaisensa...

- Jewell

Painis
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Alexx H. To Kesä 13, 2013 8:05 am

Oih... Ihastuin herraan nimeltä Kill the Terror HILL! Haluaisin siis aloittaa tämän reippaan ruunan hoitajana.

Elikkäs, minua kutsutaan Alexxiksi.
Sähköpostini on wirtuaaliset[at]hotmail.com

Toivoisin saavani Killerin hoitsukseni, sillä rakastana haastavia hevosia ja kaipaan itsekkin vähän reippaampaa hevosta elämääni. Killerin luonne kolahti paremmin kuin hyvin. Esteratsastus, johon Killerilläkin on "taipumusta", on kaikkein rakkain ratsastusmuoto itselleni. Se vauhdin hurma ja kontakti hevoseen... En voi kuvitella parempaa. Tiedän, että minusta ja Killeristä voi tulla todella hyvät ystävät.

Itse olen myös hieman tulinen ja tuittupää, ainakin äitini mielestä. Olen tavallinen opiskelija, jonka tarvitsee päästä hevosten ympäröitäväksi kaikkien koulukiireiden keskellä. Vaikken ole täysin suomalainen, ei siltikään voisi sanoa ettenkö näyttäisi suomalaiselta. Harvinaisen tummat silmät kuitenkin paljastavat ettei tämä nuori nainen ole täältä päin kotoisin... Hiuksien väri vaihtelee kuukausittain punaisesta mustaan.. Suuret venytyskorut korvissa ja lävistyskoru huulessa... Ei ensimmäisenä tule mieleen heppahullu, vaikka sitä olen ollut koko ikäni!

/ Tervetuloa vaan Killerin hoitajaksi! : ) Killeri onkin heppa joka tarvitsee paljon aktiviteettia elämäänsä.


Toinen varsin kärkäs ja tuittupäinen henkilö, joka jo valmiiksi tallista löytyy onkin Toni, jonka lemppareihin myös Killeri kuuluu. Tonilta jos joltain siis kannattaakin kysyä apua Killerin kanssa - vaikka nainen ei välttämättä heti oli ihan ystävällisimmästä päästä. Killerin kanssa kokemusta löytyy kummenkin enemmän kuin keneltäkään muulta.


- Jewell

Alexx H.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty More than ever

Viesti  Sorsa Ti Kesä 18, 2013 3:10 am

♣️ Sorsa
♣️ More Than Ever
♣️ Eve vaikutti tasolleni sopivalta ja todella kultaiselta ponilta. Ei ole mitään litaniaa syistä, joiden takia haluaisin hoitaa Eveä, mutta tamma näytti vain niin suloiselta
♣️ Olen ystävällinen 13-vuotias neitonen, jolla löytyy kokemusta hevosista viisivuotiaasta saakka. Pidän uusista ihmisistä, ja olen heitä kohtaan avoin ja mukava. Pyrin kohtelemaan kaikkia samanveroisesti, mutta jos joku käyttäytyy minua kohtaan kuin olisin ilmaa, käyttäydyn samalla tavalla tuota ihmistä kohtaan. Pidän todella paljon hevosista sekä ihmisistä. Olen positiivinen ja kokeilunhaluinen

/ Tervetuloa! Smile

Joo toi sähköposti on ollut ongelmana, lähettelet sen sitten aikanaan.

- Jewell

Sorsa
Kissanpentu
Kissanpentu

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 18.06.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Sorsa Ti Kesä 18, 2013 3:11 am

Anteeksi, en voinut vielä laitta s-postiani

Sorsa
Kissanpentu
Kissanpentu

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 18.06.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Hessu :3

Viesti  Saanapa Ti Kesä 25, 2013 7:51 am

Herman oli vaan nii ihana ja muutenki vuonikset on söpiksii :*

♣️ Saana
♣️ Herman
♣️ kisumisu58[at]gmail.com
♣️ Yllä jo vähän kerroinkin, mutta Hessun luonne on sellanen "munlainen" ja vaikka onkin virtuaalihevonen, tulee heti mieleen edesmennyt Danani!♥️ Tykkään Hessun luonteesta, koska on kiva touhuilla jääräpäisten hevosten kanssa, vaikka nyt reail-elämässä en enää voi hevosia katsoakkaan entisen hevoseni vuoksi (jos sitä nyt joskus taas selkään uskaltais mennäkkin...)
♣️ (Tää vastaa sitte aika paljon mun oikeaa elämää, ja tarinatkin tosi lähellä mun oikeeta elämää...Very Happy) 16-vuotias, 13 päivä syntynyt keskellä kesää, paljon hyviä ystäviä omaava, hoikka, 158cm, shoppailua rakastava... Siinä nyt olikin jo jonkun verran Saanasta. Sijaisäitin- ja isän omaava 16-vuotias viettää useimman aikansa tallilla tai ystävien luona, ostariltakin tytön saattaa löytää. Tallilla aina merkkivaatteet päällä oleva, mutta ei lainkaan hurahtanut lellityksi. Saanaan on helppo tutustua, mutta oikean itsensä Saana paljastaa vain ihmisille, joihin luottaa. Oikeasti Saana on rohkea, mutta tutustuessaan uusiin ihmisiin vetäytyy "kuoren sisään" ja on hiljainen ja ujo. Joskus kiroileva ja hätiköivä, ja sattumaa tai ei, Saanalle sattuu joka päivä kummallisia asioita, kuten vaihtuvat vanhemmat. Lisää tarinoissa Wink

Juu toivottavasti ei tullu romaania! :DD

/ Tervetuloa! :3

Rekkaamiseen löytyy ohjeita ilmoitustaululta.

- Jewell

Saanapa
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty ^^

Viesti  Saanapa Ti Kesä 25, 2013 7:52 am

Yritin muute rekisteröityä mutta tää ei anna kirjautua sisälle, kokkeilen uuellee täs kohta ko pääsen himaa! :Dd

Saanapa
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Hoitoheppa

Viesti  Miidu Ke Kesä 26, 2013 6:17 am

Moi mä oon Miidu:) En tiiä tuliko mun edellinen juttu tänne foorumii ku sitä ei näkyny siel... No ny teen sit kuitenki uuen:D No siis, Haluisin hoitaa More Than Everyä.
Mun sähkäri on miklunposti(at)gmail.com
Haluisin hoitaa Eveä koska oon ettiny jo tosi pitkään jotain ihanaa virtuaalihevosta... Vaan ihan pieni vilaus Eveen, ja olin myyty❤
Oon siis oranssihiuksinen tyttö, joka on muuttanu uuteen kaupunkiin eripuolelle suomee ja vanhalle tallile jäi sitte mun hoitsu...
Mul on ollu pienenä jo oma heppa, mut se jouduttii lopettaa, ku sil oli vakava jalkavamma... Oon siis ratsastanu koko elämäni<3

/ Ikävä kyllä Evellä on jo hoitaja, mutta niin uusi ettei ole sivuille vielä eksynyt. Smile

- Jewell

Miidu
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Sorsa Ma Heinä 01, 2013 2:40 am

Nyt laitan sitten tämän sähköpostini.
sonjasydanisac@gmail.com

Sorsa
Kissanpentu
Kissanpentu

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 18.06.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Aada Su Tammi 18, 2015 3:41 am

Hoitajahakemuksesi voi olla vapaamuotoinen, kunhan siinä esiintyvät seuraavat asiat: nimesi, ikäsi, hevonen jota haluat hoitaa, sähköpostiosoitteesi, miksi haluat hoitaa tätä hevosta ja esittely itsestäsi.

Moikka,
olen Aada, 24 v, tähän lähistölle hiljattain töiden perässä muuttanut ja nyt paluu hevosharrastuksen pariin on alkanut kutkuttaa. Hakisinkin hoitohevoseksi, pitkän valinnan jälkeen, Severiä. Katselin muitakin läpi, mutta jotenkin tuo suomenhevosten selväpäisyys ja ylipäätään rodunomainen luonne houkuttelevat aina kerta toisensa jälkeen, ja mielummin valitsen perusputen vaikka saatavilla olisi ties mitä muita hienouksia! Olen itse ratsastustasoltani keskinkertainen, enemmän ehdottomasti este- kuin kouluihminen, mutta en pane pahakseni kunnon koulutuuppaustakaan. Lisäksi olisin kiinnostunut oppimaan ajamisen salat, siinä myös yksi syy Severin valinnalle.

Sähköpostiosoitteeni on virtuaali.aada @ gmail.com.

/ Tervetuloa hoitamaan Severiä! Smile

Voit rekisteröityä foorumille. Jos sen kanssa on ongelmia, löytyy ilmoitustaululta hieman neuvoja. Tällä on nimittäin tapana herjata nimimerkistä, mutta siihenkin on keino.

Rekisteröityäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohjeiden pitäisi olla varsin selkeät, mutta älä pelkää kysyä apua jos jokin on epäselvää. Lisäksi voit alkaa etsiä itsellesi kuvaa. Jos et millään meinaa sellaista löytää, autan mielelläni. Luon Severille päiväkirjan nyt heti, niin pääset kirjoittelemaan.

- Jewell

Aada
Kissanpentu
Kissanpentu

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 18.01.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Fanni Ma Tammi 26, 2015 2:06 am

Täällä kirjoittelee 22-vuotias naisenalku Fanni Johansson. Hevosia olen harrastanut koko ikäni, mutta oman rahatilanteen vuoksi en ole vielä sitä omaa hevosta ostanut, joten hoitohevonen kuulosti hyvältä idealta, jonka kanssa pääsisi myös etenemään. Ihastuinkin todenteolla Floraan ja tuntuu, että tulisimme sen kanssa hyvin toimeen. Floran kanssa pääsisi hyvin kehittymään ratsastajana, jopa vaativimmissakin asioissa, eikä se ole sellainen tuuliviiri, jonka kanssa saisi kokoajan pelätä osumia ja mustelmia. Olisikohan Flora siis valmis ottamaan minut hoitajakseen?

Ensivaikutelma minusta ei koskaan ole mikään hyvä. Ulkonäöltäni näytän erittäin huolitellulta ja jopa hieman sellaiselta isin tytöltä. Puhetyyli kuvastaa selkeää kaupunkilaista ja vaatteetkin ovat aina merkkikamaa. Ulkonäkö saattaa kuitenkin pettää ja olen sisimmiltäni hyvin sosiaalinen, iloinen ja reipas nainen, joka ei todellakaan pelkää liata käsiään. Jään yleensä pölisemään niitä näitä ja olen aika suuri suustani. Lavertelen omia asioitani välillä liikaakin niitä ajattelematta, mutta toisten salaisuudet pidän visusti omanani. Hevosten kanssa olen erittäin rohkea ja rempseä. Pystyn ratsastamaan ja käsittelemään hankaliakin hevosia, mutta enemmän silti tykkään niistä mamman mussukoista, jotka eivät koskaan keksi mitään mikä voisi aiheuttaa harmaita hiuksia.

Minut saa kiinni osoitteesta virtuaalitytto@hotmail.com

/ Kuulostat oikein loistavalta hoitajalta Floralle. Tervetuloa!

Voit nyt rekisteröityä foorumille. Smile Teen piakkoin Floralle oman päiväkirjan, johon voit sitten kirjoitella. Sinä voit luoda itsellesi kaapin niille tarkoitettuun osioon, yhteydessä on varsin tarkat ohjeet. Jos jotain kysyttävää kuitenkin tulee, kysy rohkeasti!

- Jewell

Fanni
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Juliana Ma Tammi 26, 2015 6:30 am

Moikka! Olen Juliana "Juuli", ruotsalaissyntyinen 17-vuotias lukiolainen. Olen aina ollut pienikokoinen sekä pitänyt pienistä poneista, siksi olisikin huippua näin muutaman vuoden tauon jälkeen alkaa ratsastaa ja hoitaa Nipponia!
   Elikkä päädyin hakemaan Nipponin hoitajaksi muutamasta vaihtoehdosta (mm. Flora & Tara) juurikin tähän pienikokoisuuteeni viitaten. Lisäksi taukoa tästä harrastuksesta on tullut otettua muutama vuosi erään hevoselta tippumisen takia, joten vähän jännittää nousta hevosen selkään näin monen vuoden jälkeen. Uskon, että saan luottamuksen takaisin hevosiin Nippinin avulla.
  
Sitten siirrytäänkin minuun... Ulkonäöltäni olen melko "tavis", lukuunottamatta huulikoruani sekä tummaksi värjättyjä hiuksia. Ensivaikutelma minusta saattaakin olla melko huono, monet luulevat minua polttavaksi ja varastelevaksi teiniksi kattavan ja tumman meikkini takia. Oikeasti olen vannoutunut ponityttö joka paljon mielummin lappaisi lantaa tuntikausia kuin polttelisi pilveä kaupan edustalla.
   Luonteeltani olen sosiaalinen ja avoin, sekä rehellinen ja luotettava. Kannan vastuuni ja pidän aina lupaukseni. Olen myös rehti tallihommissa sekä muissa asioissa, hoidan asiat aina loppuun enkä jätä puolitiehen. Olen myös erittäin suorapuheinen, mutta yritän aina muistaa pitää tietyt asiat ihan omana tietonani ja miettiä aina, että mitä ei kannattaisi sanoa ääneen.
   En osaa määritellä suosikkilajiani ratsastuksessa, vaan pidän melkeimpä kaikesta. Enimmäkseen lajini on kuitenkin pelkkä "puskailu" ja humputtelu, ei aina tarvitse treenailla niin tosissaan. Tasokseni sanoisin Helppo B ja risat ja esteitä olen hypännyt ratana 70cm.

Olisi tosi mukava alkaa hoitaa tätä ihanaa pikkuponia ja saada sitä kautta luottamus hevosiin takaisin. Minut tavoittaa sähköpostista vrtlola@hotmail.com Smile

/ Tevetuloa hoitajaksi! Ihanaa, että yhtä pieni poni kuin Nipponkin löytää sopivan ihmisen.

Voit nyt rekisteröityä foorumille. Jos ongelmia ilmenee, löytyy ilmoitustaululta siihen apua. Smile

Kun olet rekisteröitynyt foorumille, voit tehdä kaapin itsellesi niille tarkoitettuun osioon. Sieltä löydät opastusta tekemiseen. Minä itse luon pian päiväkirjan Nipponille, jotta pääset kirjoittamaan.

- Jewell

Juliana
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Hoitajahaku

Viesti  Charlotta La Helmi 14, 2015 4:34 am

Hellurei ja hellät tunteet!
Täällä kirjoittelee 15-vuotias tytöntyllerö nimeltä Charlotta Windher. Olen ratsastanut 12-vuotta kunnolla mutta talleilla olen pyörinyt aivan syntymästä saakka tätini mukana. Tallissa kierreltyäni törmäsin hevoseen nimeltä Discovery North ja kuin salama kirkkaalta taivaalta olin aivan rakastunut. Senpä vuoksi täällä kirjoittelenkin. Haluaisin siis alkaa hoitaa Diksiä. Olen itse vähän päälle 165cm pitkä ja minulla on melkopitkät vaaleta hiukset tummalla liukuvärillä. En ole mikään perfektionisti pukeutumiseni tai ulkonäköni kanssa vaan joka aamu pieni veto ripsiväriä ja hieman puuteria riittää ehostamaan kasvojani.  Tallillakin usein olen rikkinäisissä housuissa, lippis tai pipo päässä ja college-housut jalassa. Olen luonteeltani hyvin äkkipikainen ja menetän malttini hyvinkin helposti. Olen kuitenkin todella kohtelias ja ystävällinen muita kohtaan. Vanhat ja kuluneet tennarini ovat kuljettaneet minua jo vaikka kuinkamonella tallilla, mutta hoitajana olen toiminut vain muutamia kertoja. Diksi kuitenkin iski juuri minuun niin ulkonäkönsä kuin luonnekuvauksensakin puolesta. Se vaikuttaa juuri sopivalle .hepalle mulle!
Minut saa kiinni sähköpostistani (ponineiti10@hotmail.com) Kyllä tiedän sen olevan erittäin mahtava osoite. Very Happy
Jään nyt itse taka-alalle ja annan teille ajan miettiä olisinko sopiva hoitaja Diksille. Itse kuitenkin peukut pystyssä odottelen vastausta ja toivottelen mukavaa ja leppoisaa kevään jatkoa ja oikein hyvää ystävänpäivää! :-)

/ Tervetuloa hoitamaan Diksiä!

Diksin kanssa ei saa olla turhan vakava, sillähän on vain oma huumorinsa, jota muut eivät ehkä ymmärrä. Wink

Voit nyt rekisteröityä foorumille. Jos ongelmia ilmenee, löytyy täältä ilmoitustaululta siihen apua.

Kun olet rekisteröitynyt, voit luoda itsellesi kaapin niille tarkoitettuun osioon. Löydät sieltä apua niin kaapin tekemiseen kuin kuvasi etsintään. Kun olet luonut kaappisi esittelyn, minä hoidan siitä loput. Päiväkirjan luon sinulle pikimiten, niin pääset kirjoittamaan.

- Jewell

Charlotta
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Alexandraa Su Helmi 15, 2015 7:36 am

Hei,
Olen Alexandra, mutta kutsumanimenäni käytetään yleensä vain lyhennettä 'Alex'. Henkeen ja vereen heppatyttö, vaikka ulkonäöstä ei varmasti heti ensimmäiseksi arvaisi, nimittäin kasvojani somistaa pari lävistystä ja vartalo on melkein kokonaan tatuointien peitossa. Olen 18 vuotias ja harrastanut ratsastusta koko elämäni. Lapsena minulla oli pihassa oma shetlanninponi, mutta se kuoli ollessani 12 vuotta, sen jälkeen en ole istunut hevosen selkään mutta nyt pitkän tauon jälkeen tahdon taas hypätä mukaan tänne hevosmaailmaan ja aloittaa puhtaalta pöydältä hevostelut.

Rakastuin Lexiin. Sen kaunis ulkonäkö ja lumoava luonne veivät minut heti mukanaan. Siinä oli ehkä jotain joka muistutti minua entisestä ponistani ja tahtoisin kovasti oppia tuntemaan Lexin paremmin. Kävinkin sitä jo ihastelemassa tosiaan tallin puolella, ja pakko myöntää, että törmäsin tallin pihassa myös yhteen aika hyvännäköiseen jätkään... Hmm...

Tahtoisin siis hoitaa Lexiä, koska se vaikutti juuri minulle sopivalta ponilta. Olisi mahtavaa oppia tuntemaan- ja luottamaan johonkin poniin taas pitkän ajan jälkeen. Parempia perusteluja en keksi, anteeksi :---D

Sitten vielä pieni luonnekuvaus itsestäni. Olen innokas luonne ja tykkään kovasti tutustua uusiin ihmisiin, rakastan olla huomion keskipisteenä ja olen melkein aina iloinen ja positiivinen, en jaksa murehtia turhia. Tykkään kovasti auttaa ihmisiä ja kuunnella, mutta olen toisinaan aika kova puhumaan joten minulta on vaikea saada suunvuoroa (saa kyllä keskeyttää jos juttua tulee liiaksi!) Hevosten kanssa olen aina tarkka ja tunnollinen, sekä hoidan hevoset aina rauhallisesti. Olen 160cm pitkä ja hiusten väri vaihtuu yllättävän nopealla tahdilla, mitä milloinkin keksin päähäni laittaa... Hiuksissani onkin varmasti jo ollut kaikki sateenkaarenvärit yhdessä ja erikseen.
Tallilla ollessani en välitä niinkään ulkonäöstäni mutta vapaa-ajalla se on tärkeä juttu Smile
Olisi kiva päästä tänne hoitajaksi!

jasminjoeee(at)hotmail.com

/ Tervetuloa Lexin hoitajaksi!

Jos tunnet olevasi yhä arka hevostelija, kannattaa Lexin kanssa vielä ottaa joku vähän auttamaan. Tamma on niin hirveän herkkis, että ottaa nopeasti nokkiinsa asioista, joita et edes tajua tehneesi. Inka on tehnyt Lexin kanssa paljon töitä sen tullessa ja osaa varmasti auttaa parhaiten (vaikka se jätkäkin olis niin syötävän söpö).

Voit vapaasti nyt rekisteröityä foorumille. Jos ongelmia ilmenee, tsekkaa ilmoitustaululta löytyvä aputopic, josta pitäisi löytyä pikahelppiä.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin niille tarkoitettuun osioon. Löydät sieltä apua kaapin tekoon sekä kuvien etsintään. Kun olet luonut kaappisi, hoidan itse loput. Smile Luon Lexin nyt heti päiväkirjan, jotta pääset kirjoittamaan!

- Jewell

Alexandraa
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  anspe To Helmi 26, 2015 10:26 am

Moro vaan!
Parisen viikkoa sitten muutin tähän ihanaan tuppukylään opiskelemaan viimeisen vuoden lukiota (kiitos äitee kun raahasit mut tänne) ja kun koulua on enää kirjoitusten lisäksi pari kurssia, olisi ihanaa saada jotain muutakin aktiviteettia! Leijonalaakso vaikuttaa todella kivalta paikalta ja hoitoheppojen joukosta ehdottomaksi lempparikseni kohosi newforestinponitamma Magpie II, joka näyttäisi olevan vailla hoitajaa (miten on mahdollista ettei kukaan ole haalinut itselleen tuota mammanmussukkaa)! Ratsastuskokemusta löytyy ihan kakarasta asti, kiitos serkun joka omisti puoliveriruunan, kesätyökeissistä lämppäriruunan kaitsijana (meillä oli viha-rakkaussuhde) sekä satunnaisista ratsastusretkistä kavereiden kautta - harmikseni en ole pystynyt ratsastamaan sitten lukion alettua joten taidot saattavat olla hieman ruosteessa. Kokemusta löytyy enemmälti tulisempien yksilöiden (lämppärit </3) osalta, joten nyt olisi ihanaa saada työskennellä luottoratsun kanssa, joka ei kiukuttele kaikissa mahdollisessa tilanteessa!

Elikkäs, oon anspe, 19-vuotias lukion neljättä vuotta (ja toivottavasti viimeistä) käyvä tuhkanvaaleilla ja harmaansinisillä silmillä varustettu naisenalku. Eläinrakas ja hevoshullu siitä asti kun oon osannut ajatella. Oon luonteeltani ujo (jotkut sanovat varovaisuudeksi), huumorintajuinen ja tunnollinen, mutta erittäin sosiaalinen kun tutustun ja uskallan olla oma itseni. Vakiopukeutuminen on mustat leggingsit (yup, ratsastan niissäkin jos on vain mahdollisuus), pitkä toppi (väri vaihtelee aamun tunnetilan mukaan) sekä erilaiset kuva-paidat tuomaan väriä pukeutumiseen (tykkään myös pitkistä huppareista ja turkoosista)! Lävityksiä on korvissa kuusi sekä nenäkoru oikealla puolella - smileyn hommaan kunhan löydän täältä Räpäköstä lävistysliikkeen! Mut anyways toivottavasti sait jonkinlaisen decent kuvan meiksistä! Smile

Sähköpostilla eli, alaera.virtuaali@gmail.com, saa nopeimmiten kiinni jos on kysyttävää!

/ Tervetuloa Magpien hoitajaksi!

Magpien hoitajana voi nyt kesällä ollakkin varsin hauskaa, on nimittäin suunnitteilla astuttaa tamma taas jos kiva ori löytyy. Smile

Nyt ensimmäiseksi voit rekisteröityä foorumille. Jos ongelmia ilmenee, lue toki täältä ilmoitustaululta aputopic foorumin kanssa. Selittämättömien ongelmien ilmetessä voit kysyä samassa aiheessa rohkeasti.

Kun olet rekisteröitynyt, on aika luoda kaappi niille tarkoitettuun aiheeseen. Oheessa on paljon apua esittelyn luontiin, joita voit käyttää hyväksesi. Luotuasi kaapin, teen sinulle itse merkki- ja tasotaulun sekä tapahtumakalenterin. Päiväkirjan käyn ponille luomassa heti, jotta pääset kirjoittamaan.

Vilkaise toki myös tämän kuukauden toiminta, erityisesti tallin väelle suunnatut estekisat sekä söpikset!

- Jewell

anspe
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  chloette To Helmi 26, 2015 10:50 am

Olen chloette, täysi poni(/tupsujalka)fani ja minua kiinnostaisi kovasti alkaa hoitamaan Ringaa, sillä erityisesti sen ulkonäkö viehättää minua. Lisäksi sen luonne vaikuttaa ihanalta -kukapa nyt ei pitäisi rennoista ja kilteistä hevosista!

Itse olen ratsastanut melkein koko ikäni ja meidän perheellä on aina ollut oma talli. Siksi haluankin hieman vaihtelua ja oman hoitohevosen. Minut saa kiinni sähköpostilla berttavrt@hotmail.com Smile.

Pahoittelen tätä todella lyhyttä ja huonoa tekstiä, olen nimittäin kännykällä liikenteessä, enkä tahdo oikein jaksaa väsätä tällä mitään kunnon tekstiä!

/ Tervetuloa Ringan hoitajaksi!

Ringan kanssa on tulossa myös mielenkiintoinen kevät, se on nimittäin valmistautumassa kantakirjaukseen. Pääset luultavasti auttamaan projektin kanssa (lue: valmistaudu henkisesti).

Voit rekisteröityä nyt foorumille. Jos rekisteröityessä tulee ongelmia, täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Ratkaisemattomien ongelmien kanssa voit rohkeasti kysyä samaisessa topicissa apua.

Rekisteröidyttyäsi on sinun aika luoda itsellesi kaappi. Oheesta löydät paljon apua esittelyn luomiseen, myös kuvan etsintään. Kun olet luonut esittelysi, hoidan minä kaapistasi loput. Käyn nyt välittömästi tekemässä Ringalle oman päiväkirjan ja pääset kirjoittamaan! Vilkaise myös maaliskuun avoimet tapahtumat, kuten estekilpailut ja söpikset, jotka ovat avoinna vain tallilaisille. Varsinkin söpiksiin voisi olla Ringan kanssa mukava osallistua, saat vähän treeniä myös hevosen valmistelusta näyttelytilaisuuteen. Smile

- Jewell

chloette
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Mirjam W. La Maalis 14, 2015 3:36 pm

Hei,
Olen 22-vuotias opiskelija, joka ihastui täysin tuohon teidän Riku-poniinne. Itse olen kilpaillut kouluratsastuksen puolella omillakin hevosilla, mutta nyt opiskelujen myötä minulle sopisi paremmin hoitajana toimiminen. Riku vaikuttaa juuri sopivalta pojalta taltuttamaan suurin syyhyni takaisin hevosmaailmaan ja siksi haluaisinkin sen hoitajaksi.
Olen varma, että minua on luonnehdittu koppavaksi, hemmotelluksi ja varmaan ylimieliseksikin aina välillä ja noh.. en oikeastaan lähtisi ketään siitä syyttämäänkään. En tosissaan ole mikään kaikkien kaveri-tyyppinen ihminen, mutta toisaalta huonokäytöksisyys kuuluu varhaismurrosikään ja nykyään osaan ilmaista itseäni tahdikkaammin myös vähemmän mieluisassa seurassa. Hitaastilämpeänevän alun jälkeen olen kyllä mielestäni oikein hauska ja hurmaava. Sitoudun vahvasti kaikkeen mihin ryhdyn, eivätkä vastoinkäymiset lannista minua ollenkaan, päinvastoin. Olisinkin varmasti pitkäaikainen ja omistautunut lisä talliporukkaanne.

terveisin Mirjam W.
mirjamcalling@gmail.com

/ Tervetuloa Rikun hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Käyn nyt heti luomassa Rikulle päiväkirjan, jotta pääset kirjoittamaan kaapin tehtyäsi. Vilkaise myös maaliskuun avoimet tapahtumat, joita taitaa tällä hetkellä tosin olla vain koulukilpailut. Niihinkin kannattaa kuitenkin osallistua, jos mieli tekee. Smile

- Jewell

Mirjam W.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  AngelicaJaeger Ma Maalis 16, 2015 8:47 am

Angelica Jaeger, lempinimillä kutsuttuna Ankka, Ankku tai ihan vain Angelica, ajattelee löytävänsä paikan Gracen hoitajana.
Säpö on tsuukiko@outlook.com.

Grace ja Angelica sopisivat toisilleen kuin nenä päähän (tai sitten ei...). Kummatkin oman tahdon ja lujan pään omaavia tyttösiä, jotka eivät vähästä hetkahda. Gracella olisi paljon annettavaa Angelicalle, joka haluaa kehittyä esteratsastajana ja löytää tiensä suuremmille radoille. Angelican makuun eivät muutenkaan kuulu lellityt lihapullat tikkujalkojen kanssa, vaan enemmänkin ne temperamenttiset yksilöt joiden kanssa saa puurtaa hiki hatussa ja kyyneleet silmissä - menettää hermonsa. Very Happy Angelica ei kuitenkaan ole niin kunnianhimoinen kuin ulospäin näyttää, sillä 'salaa' tykkää myös ihan vain halailla. Katsotaas onnistuuko tyttö sitten löytämään Gracestakin sen hellän puolen... Sekin kyllä ottaa aikansa, ellei vuosia.

Angelica on neljätoistavuotias, vaaleahiuksinen 160cm nuori solakka naikkonen, joka heikosta ulkonäöstään huolimatta omistaa myös lihakset. Suorat hiukset yltävät melkein alaselkään, ja roikkuvat enimmäkseen kahdella löysällä ponnarilla rintaskehään nojaten. Silmät ovat tummannsiniset, mutta oikeassa silmässä on pigmenttihäiriö, mistä juontuu se, että silmä on puoliksi sininen ja puoliksi keltainen. Pitää yleensä oikean silmän päällä yksinkertaista, valkoista silmälappua sillä ei tahdo sen keräävän huomiota. Muutenkin näkee sillä vähän huonohkosti, muttei ihan puolisokea ole.
Tallivaatteet ovat useimmiten tummat laivastonsiniset ratsastushousut, mustat jodhpurit ja chapsit, musta pitkähihainen ja ohut neulepusero sekä kuluneet tummanruskeat hanskat.
Osaa tytön luonteesta tulikin jo aikaisemmin selville.. Angelica on siis määrätietoinen, ja yrittää aina parhaansa. Hymyilevä, iloinen tyttö, joka tykkää joskus vähän koetella sääntöjä, mutta pysyy niissäkin aika hyvin. Ei harrasta kovin hempeää kanssakäymistä. Tälle saattaa olla hieman vaikeaa tulla juttelemaan, kun näyttää silmälapun takia hirveän tapaturma-alttiilta ja yleensä yksin ollessaan on aika yrmy ilme kasvoilla.
Angelica on vereltään saksalainen, ja muutti perheensä kanssa Suomeen viisi vuotta sitten. Jaegerin perheeseen kuuluvat isä, äiti, 15vuotias isoveikka Andreas (joka hyppii toisella tallilla) ja saksanpaimenkoira Cira. Puhuu sujuvasti suomea, mutta saksalainen aksentti säilyy puhetyylissä. Tästä johtuu myös r-kirjaimen erikoinen lausuminen. Joskus päästelee kirosanoja saksaksi, jos ei muuten osaa turhautumistaan purkaa 8D

Olisi mukava päästä talliporukkaan ja riitelemään Gracen kanssa ^^

/ Tervetuloa Gracen hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Tämän jälkeen voitkin aloittaa kirjoittelun! Vilkaise myös maaliskuun avoimet tapahtumat, joita taitaa tällä hetkellä tosin olla vain koulukilpailut. Niihinkin kannattaa kuitenkin osallistua, jos mieli tekee. Smile

- Jewell

AngelicaJaeger
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Essi Su Maalis 22, 2015 1:31 am

Olen Essi Luosi, 20- vuotias naisenalku joka opiskelee parhaillaan kosmetologiksi. Löysin itselleni miltei täydellisen hevosen- ja tuo hevonenhan on Juuli. Minusta tuntuu niin hassulta, että pyydän hoitohevosekseni hevosta, olen nimittäin ollut pienestä pitäen pesunkestävä ponityttö. Juuli kuitenkin vei sydämeni diivamaisella luonteellaan ja upealla ulkonäöllään, joten ei tässä auta muu kuin pyytää tuota kyseistä tammaa hoitohevosekseni.

Olen siis Essi, 20- vuotias rauhallinen, ehkä vähän ujokin tyttö. En ole koskaan ollut se spontaanein ja rohkein kynä penaalissa, vaan aina se järjen ääni, joka miettii asiat pariin kertaan ennen kuin uskaltaa tehdä mitään. Läheisten ystävien ja poikaystävän kanssa pystyn olemaan vapaammin. Yleensä myös tallikaverit lukeutuvat tähän kategoriaan, sillä tallilla on helppo keskustella muiden kanssa. Olen todella ystävällinen ja empaattinen ihminen, monet ihmiset kuvailevat minun myös olevan loistava kuuntelija ja luotettava persoona.
 Ulkönäöltäni olen aika vaatimaton, minulla on vaaleanruskeat hiukset ja vaaleansiniset silmät. Ihoni on aina ollut puhdas, joten tämä babyface ei käytä meikkiä erityisen paljoa. Olen juuri ja juuri 165 cm pitkä ja hiukan alipainoinen, suvussamme on nimittäin aina ollut hiukan huonot ruokailutottumukset. Sen lisäksi olen vegaani, joten hirveästi ylimääräistä  en saa kehooni tungettua. Vaatteissa suosin perusvärejä, mutta pastellisävyt ovat ehdottomia lemppareitani. Olen myös aina ollut isin tyttö, ja varsinkin ratsastusvarusteeni ovat yleensä merkkituotteita.
 Aloitin ratsastuksen mennessäni ensimmäiselle luokalle, isäni oli aina ollut ravimiehiä ja äiti ehdoton kouluratsastaja. Ja perheen ainoana lapsena oli aika selvää, että minäkin aloittaisin ratsastuksen ennemmin tai myöhemmin. Kävin ratsastuskoulun tunneilla parisen vuotta, sitten sain ensimmäisen oman ponini, Sarvaksen. Sarvas opetti minulle hevosen omistamisesta kaiken, en olisi voinut saada yhtään parempaa ensiponia. Valmentauduin ja kilpailin ponilla pitkän aikaa, kunnes Sarvas alkoi vanheta ja minulle alettiin etsiä "kakkosponia". Lucy löytyi estevalmentajani kautta, tammalla kilpailin juniori- vuotenani enimmäkseen esteitä. Sarvas menehtyi muutaman vuoden jälkeen, juuri pari viikkoa ennen kuin minun oli tarkoitus lähteä opiskelemaan. Lucy on vieläkin omistuksessani ja nään sitä aina kun matkustan kotiin lomilla. Muita harrastuksia minulla ei ole, paitsi kuntosalilla käyminen, mutta sitä nyt ei oikein voi laskea harrastukseksi.

Haluan hoitaa Juulia, koska se on juuri täydellinen hevonen minulle. Vaikeiden hevosten kanssa onnistumiset tuntuvat paljon paremmilta, kuin jonkun automaattihevosen kanssa, jonka kanssa menee aina hyvin. Haluan myös kehittyä ratsastajana, ja minusta tuntuu että Juuli olisi juuri oikea hevonen siihen, se kun on osaava niin koulu- kuin estepuolella.

riveller[at]luukku.com

/ Tervetuloa Juulin hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Tämän jälkeen voitkin aloittaa kirjoittelun! Vilkaise myös maaliskuun avoimet tapahtumat, joita taitaa tällä hetkellä tosin olla vain koulukilpailut. Niihin kannattaa osallistua, jos mieli tekee. Smile

- Jewell

Essi
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Marcus L Ke Huhti 01, 2015 12:33 pm

Heipsu!

Nimeni on Marcus Lehto. Joku saattaa tietää minut Dimman kautta, olen nimittäin hänen enemmän tai vähemmän rakastettu pikkuveljensä. Olen 22-vuotias, innokas tallipoika ja minulla on blondit hiukset ja vaaleansiniset silmät. Lisäksi kasvonpiirteeni ovat sirot ja minua sanotaankin usein "kauniiksi pojaksi". Tästä en kuitenkaan ota nokkiini. Vaikka näytänkin hieman enkeliltä, sitä en todellakaan ole! Teen koko ajan pieniä jäyniä, olen ehkä hieman huimapää ja välillä tyhmänrohkeakin, joten seurassani kannattaa olla hieman varovainen, ikinä ei voi aavistaa mitä teen seuraavaksi! Olen kuitenkin vastuuntuntoinen ihminen, hevosten hyvinvointi on minulle erittäin tärkeää, joten en niiden turvallisuutta vaarantaisi ikinä, ei edes kävisi mielessä. Olen sisareni lailla sen verran perfektionisti, että teen työt kunnolla loppuun ja joskus uusiksikin, ja siinä saattaa kestääkin yömyöhään. Varokaa vain, saatan viihtyä tallilla niin kauan, kunnes minut häädetään ulos. Taitoni riittävät pitkälle ja minulla onkin pitkä kokemus hevosten kanssa.

Kovaa kamppailua kävivät Taru ja Killeri. Toisaalta, hurjaa luonnettani voisi tasapainottaa mukava suokkirouva, mutta ehkä isoin kysymys on, tulisiko minulle tylsää sen kanssa? Sen verran kaipaan menoa elämääni, että tällä kertaa päätin valita Killerin. Ehkä sitä voi sitten käydä rapsuttelemassa Tarua hoitamisen lomassa. Tosiaan, Killeri toisi vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joita kaipaan. Lisäksi kaipaan haastetta, ettei tule ainakaan tylsää. Jos on liian rauhallinen meno, nukahdan satulaan. Tämän ruunan kanssa sitä ei varmasti tapahtuisi!

~ dimmavirtuaali@gmail.com

/ Tervetuloa Killerin hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Tämän jälkeen voitkin aloittaa kirjoittelun! Vilkaise myös huhtikuun avoimet tapahtumat, joita taitaa tällä hetkellä tosin olla vain Susikallion reissu. Kannattaa kuitenkin osallistua, jos mieli tekee. Smile

- Jewell

Marcus L
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Sofia K. Su Huhti 05, 2015 9:40 am

Moikka! Täällä kirjoittelee Sofia Kelavuori, 12-vuotias näpsäkkä neiti. Minua voisi heti ensisilmäyksellä kutsua poniratsastajaksi - pituutta on reilut 140 senttiä ja olen muutenkin varsin hoikka. Minulla on ruskeat, ehkä hiukan kihartavat hiukset hiukset, meikkiä en käytä. Luonteeltani olen ehkä hiukan ujo ja minuun voi olla hankala saada katsekontaktia, mutta aina en ole tälläinen. Päässäni kukkii tuhansia ajatuksia, mutta olen varsin huono tuomaan niitä ilmi ja pelkään muiden mahdollisia tyrmäyksiä. Tykkään kuitenkin tutustua uusiin ihmisiin, mikä on pienoisesti ristiriidassa ujouteni kanssa. Jos kuitenkin johon kuhun tutustun edes jossainmäärin, en mielelläni kaverista irti päästäkkään. Olen luotettava, en kovinkaan yllytyshullu ja yleensä se porukan järkevin. Sähköpostini on hevosholisti@gmail.com.

Ratsastustaustaa minulla on jo noin kuuden vuoden ajalta. Suurimman osan tästä ajasta olen viettänyt shetlanninponien kanssa, esimerkiksi aikaisemmat hoitsuni yhtä lukuunottamatta ovat kaikki olleet näitä syötävän suloisia shetukoita. Tasoltani olen vielä helppo C, mutta kovasti haluan kehittyä B:n tasolle. En silti ole kauhea kisahirmu, vaan tykkään paljon myös ilman satulaa pelleilystä ja rauhallisista maastolenkeistäkin.

Haluaisin alkaa hoitaa Nipponia, tuota suloista shetlanninponia. Ruuna tulisi olemaan hiukan erilainen shettis mihin olisin tottunut, sillä yleensä olen joutunut tappelemaan pukkikoneiden ja näykkivien ponimusten kanssa. Siksi olisikin kivaa kokeilla välillä hiukan lepsumpaa tapausta, hja ehkäpä Nipan kanssa pääsisimme kehittymään niin pitkälle kun ponilla on antaa? Kuka tietää. Leijonalaaksoon Nipaa hoitamaan tahtoisin ehdottomasti yllä mainitsemistani syistä: mahdollinen kehittyminen ja leppoisamman kauraturvan rapsuttelu. Leijonalaakso vaikuttaa myös kivan aktiiviselta ja lämminhenkiseltä paikalta!

IRL ruudun takaa löytyy piakkoin 14-vuotias tyttö.

/ Tervetuloa Nipponin hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Tämän jälkeen voitkin aloittaa kirjoittelun! Hauskaa, että Leijonalaakso kiinnostaa myös "nuorempia" ihmisiä, me muut kun ollaan tälläisiä lähes muumioita. Ihanaa saada sinut mukaan. Smile

- Jewell

Sofia K.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Sevven puunaajaksi

Viesti  Emmi Ke Toukokuu 20, 2015 7:12 am

Moiksu vaan kaikille!

Mun nimi on Emmi, ikää mittarissa 15 vuotta ja hevosteluun on tullut käytettyy vuosi jos toinenkin. Mun mielestä suokit on ehdottomasti parhautta ja sen takia hoidokkiehdokas ois teidän iki-ihana Severi. Siinä hevosessa on jotain tosi hellyyttävää ja mä ja tuo suloinen katujyrä tultais varmasti hyvin toimeen, kummatkin vähän sellasii taliaivoja välillä. Mulla löytyy ääntä ja varmaan muutama ärräpää tulee kuulumaan Sevven kans työskennellessä, mutta se kait kuuluu asiaan? Very Happy

Tosiaan oon toisinaan aika temperamenttinen tapaus ja en anna kenenkään "hyppii silmille" ja teen kyl selväks jos joku asia ei mua miellytä. Oon kyllä perusluonteeltani tosi ystävällinen enkä tahallaan haluu aiheuttaa kellekään pahaa mieltä, joskus vaan tulee lipsautettua suusta pari sammakkoa... Mulla on huumorintajua ja läppää heitän mielelläni. Aika sosiaalinenkin oon ja haluun tutustua uusiin tuttavuuksiin, tietysti joskus haluun olla ihan yksin. Hevoset ja koirat on mun ikuinen rakkaus, samoin kokis Very Happy Mut tunnistaa pitkähköistä vaaleen ruskeista hiuksista jotka on yleensä ponnarilla, joskus kans auki. Silmät mulla on ruskeet ja pituutta 168cm, ja ruumiinmuodoltani oon hoikka.

Siinä oli nyt pikku esittely, tää Leijis vaikuttaa kyl tosi ihanalta paikalta, ja tuun varmasti viihtyyn tääl Smile Sevven kans työskentelyä odotan innolla, sulonen pikku suokkipallero :3 Tosiaan vielä säpö, mariannekarkkii@hotmail.com

/ Tervetuloa Severin hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Tämän jälkeen voitkin aloittaa kirjoittelun!

- Jewell
Emmi
Emmi
Kissanpentu
Kissanpentu

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 20.05.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Hakusessa hoitohevonen

Viesti  Tuesday Hale Su Toukokuu 24, 2015 6:03 am

Hakusessa hoitohevonen
Kirjoittaja Tuesday lähetetty Su Toukokuu 24, 2015 4:14pm
Hei!
Etsiskelen itselleni hieman haasteellisempaa hoitohevosta, ja luulen löytäneeni sopivan. Leksi nimittäin vei sydämeni. Mikäli se ei ole mahdollista, toiveeni menevät seuraavasti:
1. Leksi
2. Taru
3. Anna
Otathan minuun yhteyttä sähköpostitse jennajjohanna@gmail.com, kiitos!
______________
VS: Hakusessa hoitohevonen
kirjoittaja Lilian lähetetty Su Toukokuu 24, 2015 4:43pm
Hei!
Pahoitteluni sisareni Tuesdayn käytöksestä. Hän on huono kirjoittamaan näitä hakemuksia, joten ajattelin kirjoittaa tämän hänen puolestaan.


Tuesday, eli Tuse on tosiaan amerikkalainen, kuten minäkin. Äitimme on kuitenkin ihme Suomifani, joten muutimme Suomeen Tusen ollessa 3v ja minun ollessa 7v. Osaamme siis sujuvasti suomea, sekä amerikanenglantia. Tuesday on erittäin ujo, eikä avaa suutaan ellei ole aivan pakko. Hän vaikuttaa siltä, kuin hän ei näkisikään muita ihmisiä, sillä hän ei halua muiden tulevan hänen luokseen. Kaikkea saa kuitenkin yrittää, mutta älä jooko suututa häntä, ellet sitten haluamalla halua "mustalle listalle". Siskoni musta lista tarkoittaa sitä, että se on a) ikuinen ja b) siellä olevat ihmiset ovat alinta pohjasakkaa. Onneksi hän ei kuitenkaan suutu herkästi. Jos kuitenkin onnistut tyttöön tutustumaan, voin luvata ettet kadu sitä päivää ikinä! Siskoni on aivan ihana ihminen. Hän ei koskaan suutu ystävilleen, ellei siihen ole oikeasti kunnon syytä, hän nauraa herkästi, hän puolustaa ja tukee ystäviään ja välillä aina unohtaa itsensäkin. Tuse on räväkkä persoona ja ei tekisi pahaa kärpäsellekkään. Ulkonäöltään siskoni on perus emotyttö. Hänellä on valkoiset tupeeratut hiukset, ja hän käyttää usein piilolinssejä, joissa on erilaisia värejä. Tuesdayn käsissä on ainakin viidentoista sentin verran rannekoruja ja nenässään hänellä on septum. Voisin kuvailla häntä tosin yhdelläkin sanalla. Kaunis.

Tuse haluaisi alkaa hoitaa Leksiä, sillä hänelle on tärkeää luoda suhde hevoseen ja saada se sitä kautta toimimaan hyvin myös selästäkäsin ennen kun sinne selkään mennään. Tuesday on taitava hevosten käsittelijä, sillä isämme on kouluttanut ongelmahevosia ammatikseen, ja Tuesdayn lempipuuhaa oli rampata isän mukana. Tusea parempaa hevosten käsittelijää ei olekkaan! Tuselle on tärkeää myös saada tietynlaista haastetta harrastuksistaan, tai hänellä menee maku. Hevosharrastus on Tuesdayn tärkein harrastus ja nyt kun olemme muuttaneet, siskoparka tarvitsee jotain tekemistä, sillä koulussa hän ei päästä ketään lähelleen.

Luulen että tässä tuli nyt kaikki tarpeellinen, kiitos ajastanne!

/ Tervetuloa Lexin hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Tämän jälkeen voitkin aloittaa kirjoittelun!

- Jewell

Tuesday Hale
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Hoitsuksi Tara?

Viesti  Maisa Ke Kesä 17, 2015 1:58 am

Heips! Etsein uutta virtuaalitallia kun vanha lopetettiin, ja löysin Leijonalaakson Very Happy

Nimi: Maisa
Ikä: 14v.
Hevonen jota haluaisin hoitaa: Tara
Sähköposti: maismik@netti.fi
Miksi haluaisin hoitaa juuri Taraa: Tara erottui heti muiden joukosta. Se on kokonaisuudessaan jotenkin niin... täydellinen? ainutlaatuinen?
Esittely: Minulla on pitkät, ruskeat hiukset jotka ovat tallilla kiinni korkealla poninhännällä. Silmäni ovat vihreät. Olen sosiaalinen ja rohkea, tykkään aina kokeilla uusia asioita. Hevostelua olen harrastanut 7 vuotta.

/ Tervetuloa Taran hoitajaksi!

Voit nyt rekisteröityä foorumille, ongelmien ilmetessä täältä ilmoitustaululta löytyy apua. Samassa topicissa voit aina kysyä apua, jos apua ei ole löytynyt.

Rekisteröidyttyäsi voit luoda itsellesi kaapin. Ohesta löytyy paljon apua esittelyn tekemiseen sekä kuvan metsästykseen. Luotuasi esittelyn, minä hoidan kaapin tekemisestä loput. Tämän jälkeen voitkin aloittaa kirjoittelun!

- Jewell

Maisa
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoitajahaku Empty Vs: Hoitajahaku

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa