Leijonalaakson foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maaliskuun ohjelmasta (24.02.2015)

Siirry alas

Maaliskuun ohjelmasta (24.02.2015) Empty Maaliskuun ohjelmasta (24.02.2015)

Viesti  Jewell lähetetty Ti Helmi 24, 2015 4:35 am

Maaliskuun ohjelmaa (24.02.2015)

Helmikuu alkaa lähennellä loppuaan ja maaliskuu häämöttää jo ihan nurkan takana. Leijonalaaksossa tulee tapahtumaan paljon myös tämän kuukauden aikana, joten hyvät tallilaiset, ottakaa siitä kaikki ilo irti! Kaikki ovat auki tallilaisille ja niistä on paljon hyötyä hoitajille.

Maaliskuun ohjelmasta (24.02.2015) Meihanitevaan
"Mee ihan yksin
vaan!"
13. maaliskuuta 2015 tullaan järjestämään ensimmäiset talliestekisat, jotka ovat avoinna vain tallilaisille. Kisat kantavat nimeä epäonnen estekisat pahamaineisen päivänsä vuoksi, joten kannattaa pitää harjasta kiinni, mitä vain voi tapahtua. Nyt jos koskaan kannattaa puunata hevonen niin putipuhtaaksi kuin pystyy  ja kutsua koko suku katsomaan, kuinka sinä kisaat! Kisoissa on myös buffetti, josta saa kaikkea lämpimästä hernekeitosta pulliin ja kahviin. Talkoolaisia tarvitaan tietenkin myös, ilmoita halukkuutesi minulle. Tallin hoitajat saavat osallistua millä tallin hevosella vain kilpailuihin, jos mieli tekee. Jokaisen täytyy kuitenkin hypätä 40-60cm rata, koska kukaan ei ole ollut täällä kisoissa ennen. Hoitajille estekisoissa sijoittuminen on myös 25% kisaratsastusmerkistä.

Jo seuraavana päivän eli lauantaina 14. maaliskuuta pidetään Söpikset eli söpöysnäyttelyt, jossa otetaan mittaa kuka on Leijiksen söpöin hevonen. Suloisuuteen perustuva leikkimielinen näyttely on avoinna vain tallilaisille ja tallin hevosille. Söpiksiä varten on parasta varata parhaat glitterisumutteet sekä kultahippuinen kaviorasva, niin johan alkaa sujua. Söpiksistä saa taas merkin, ja jos onni lykästää niin mahdollisesti jopa kaksi. Erikoispalkintoja olen jakamassa ihan itse, mutta vierailevana tähtenä söpiksissä toimii Miia-Maria, kiitokset hänelle!

Koko viikonloppu on täynnä meininkiä, koska sunnuntaina 15. maaliskuuta kokoontuvat kaikki kulmakunnan pikkuponit yhteiselle maastoretkelle. Pikkuponimaastoon voivat osallistua myös ulkopuoliset ratsukot, mutta rajatuin määrin. Ulkopuolisia otetaan siis 6 ratsukkoa, tallista saa osallistua rajaton määrä. Hoitajat ja yksityisten omistajat siis nyt hoi ja osallistumaan! Tallista on taas tarjolla monta ponia, joiden kanssa on ihana maastoilla. Näkyypä siellä yksi hieman vieraampikin naama, joka ei tunneilla käy... Käytä tilaisuus hyväksesi ja pääset kokeilemaan ponia, jonka selässä ei ole usea käynytkään. Wink

Maaliskuun ohjelmasta (24.02.2015) Tuupparifoorumille
Pari viikkoa tästä ratkiriemukkaasta viikonlopusta järjestetään vielä kutsuttomat tallikoulukisat, joissa kaikki tuupparit ottavat mittaa toisistaan. Kisat järjestetään lauantaina 28. maaliskuuta ja osallistuminen aukeaa heti, kun kutsu on valmis ja esillä. Nyt voit siis alkaa jo miettiä, kuka olisikaan kiva hevonen näihin kinkereihin? Luokkia tulevat olemaan Helppo C, KN Special sekä Helppo A. Hoitajat saavat kisoista taas merkin sekä sijoituksesta 25% kisaratsastajamerkistä on suoritettu.

Lisäksi jotkut saattavat huomata, että Leijonalaakson nettisivuilla on merkkilistaa alettu päivittämään helpommaksi ymmärtää. Pian merkkiä klikkaamalla pystyt lukemaan helposti, kuinka merkin suoritat ja mitä merkki tarkoittaa.

Tervetuloa seuramaan tapahtumiamme myös yleisönä!

_________________
THERE ARE FAR, FAR BETTER THINGS AHEAD THAN ANY WE LEAVE BEHIND
C.S. Lewis


avatar © Daniela S. Nassetti CC BY-NC-ND 2.0 (flickr.com)
Jewell
Jewell
Tallin omistaja
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 561
Join date : 04.02.2013
Ikä : 32
Paikkakunta : Räpäkkö

https://leijis.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa