Leijonalaakson foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Juhannuksen kunniaksi uudistuksia (20/06/2015)

Siirry alas

Juhannuksen kunniaksi uudistuksia (20/06/2015) Empty Juhannuksen kunniaksi uudistuksia (20/06/2015)

Viesti  Jewell lähetetty La Kesä 20, 2015 9:36 am

Juhannuksen uudistukset

Olen puhunut näistä jo iät ja ajat, mutta uudistusten toimeenpanoon ei ole ollut aikaa. Parin päivä loma on kuitenkin antanut myöden ja mikä olisikaan parempi aika pistää nämä käytäntöön kuin juhannus?

Päätallia laajennettu
Tuntuu ehkä kummalliselta, että nyt kun Leijonalaakso on hiljaisimmillaan ikinä, alan laajentaa tallia. Yksityispaikat kuitenkin alkavat käydä liian pieniksi ja koska en haluaisi käännyttää yhtäkään talliimme haluavaa, on päätalli taas laajennettu. Nyt uskon, että kaikki haluavat mahtuvat varmasti talliimme! Päätalliin on tehty 15 uutta karsinaa.

Juhannuksen kunniaksi uudistuksia (20/06/2015) Isotallinpohjis2

Etusetelit
Koska hoitajille ja hevosen omistajille ei ole vielä luotu tarpeeksi monimutkaista toimintamallia, olen kehitellyt etusetelit. Niiden tarkoitusperä on selkeä: saada ihmiset vielä aktiivisemmaksi entisestään ja kannustaa mukaan toimintaan. Etuseteleiden etuja on erilaisia ja niitä varmasti syntyykin vielä lisää. Etuseteleitä jaetaan aktiivisuuteen liittyvissä tilanteissa, kuten joka kymmenes hoitotarina (koskee niin hoitajia kuin hevosten omistajia). Myös tapahtumiin osallistumisista, tietovisojen ja kilpailuiden voittoina sekä kuukauden hoitajana tai rankingin voittajana voit saada etuseteleitä.

Etuseteleillä voit saada esimerkiksi yksityistunnin opetuksessani tai välttyä seuraavalta koeajalta.

Juhannuksen kunniaksi uudistuksia (20/06/2015) Etuseteliyksityistunti2 Juhannuksen kunniaksi uudistuksia (20/06/2015) Etusetelieikoeaikaa

Etuseteliehdotuksia otetaan vastaan! Minkälaisia etuseteleitä sinä haluaisit?

Kisatiimi
Eikö hoitajatoiminta ole sinusta tarpeeksi palkitsevaa? Tunnetko juuttuneesi paikoillesi tuntiratsastajana ja haluaisit kehittyä vieläkin nopeammin? Leijonalaakso tarjoaa taas uuden ja tavoitteellisemman tavan harrastaa hevosia. Kesällä 2015 perustamme oman kisatiimimme, jotka valmentautuvat ja kilpailevat säännöllisesti hoitohevosillaan. Kisatiimiläiset ovat kuten tavalliset hoitajat, mutta saavat tiettyjä etuuksia ja toteuttavat hieman erilaista tasojärjestelmää. Tämän vuoksi myös tavallisten hoitajien tasojärjestelmässä tulee tapahtumaan muutoksia. Kisatiimiistä informoidaan vielä myöhemmin tarkemmin.

Kisatiimiin ei pääse kenen tahansa hevosen kanssa, vaan kisakäyttöön soveltuvat yksilöt valitaan minun puolestani.

Ja lopuksi, tietenkin
Hyvää Juhannusta!

_________________
THERE ARE FAR, FAR BETTER THINGS AHEAD THAN ANY WE LEAVE BEHIND
C.S. Lewis


avatar © Daniela S. Nassetti CC BY-NC-ND 2.0 (flickr.com)
Jewell
Jewell
Tallin omistaja
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 561
Join date : 04.02.2013
Ikä : 32
Paikkakunta : Räpäkkö

https://leijis.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa